26 Ağustos 2012 Pazar

Yiyerek Diyet Yapmak



Uzun sürede dengeli kilo verilebilecek bir diyet. 2-3 ay boyunca uygulayabilirsiniz.

Günlük kalori: 1300 Kcal




1.Gün
Sabah Öğle Akşam
Şekersiz çay, kahve, iki dilim ekmek, ceviz büyüklüğünde tereyağı, bir meyve. Izgara biftek, sebze, meyveli yoğurt. Izgara et, bakliyat, bir-iki dilim ananas


2.Gün
SabahÖğleAkşam
Şekersiz kahve, çay, az yağlı süt, yulaflı müsli.Rendelenmiş sossuz havuç, balık ve haşlanmış patates, bir kase yoğurt.Izgara biftek, sebze yemeği, yağsız beyaz peynir, bir meyve, bir dilim ekmek.
3.Gün
SabahÖğleAkşam
Şekersiz çay, kahve, az yağlı süt, bir meyve.Sossuz salata, haşlama patates, bir kase yoğurt.Sebze çorbası, haşlama balık, pilav, bir kase yoğurt


4.Gün
SabahÖğleAkşam
Şekersiz çay, kahve, üç dilim
tahıllı ekmek, bir ceviz büyüklüğünde tereyağı, bir kase yoğurt.
Az yağlı kıvırcık salata, tavuklu pilav, beyaz peynir, bir meyve.Tavuk salamı, limonlu salata, meyve salatası.

5.Gün
SabahÖğleAkşam
Şekersiz çay, kahve, iki dilim ekmek, bir ceviz büyüklüğünde tereyağı, bir meyve.Sossuz salata, iki dilim tavuk salamı, mercimek, bir yoğurt, bir meyve..Sebze çorbası, iki küçük patates, beyaz peynir.

6.Gün
SabahÖğleAkşam
Şekersiz çay, kahve, az yağlı süt, yulaflı müsli.Bir yumurta, bonfile ve patates püresi, bir kiwi, bir dilim ekmek veya bir kadeh şarap.Karışık salata (havuç, domates, mısır, ton balığı), bir dilim ekmek.

7.Gün
SabahÖğleAkşam
Şekersiz çay, kahve, bir tavuk salamı veya bir-iki katı yumurta,
bir dilim ekmek.
Soya soslu karışık salata, haşlama tavuk, vanilyalı krema.Peynirli roka salatası, mantarlı omlet, bir meyve, bir dilim ekmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder